Szűrés

A(z) Galaxy Note10 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung és az Epic Games exkluzív Glow Galaxy skinnel lepte meg a Fortnite rajongókat

2019. október 27. -

A Samsung, a Galaxy Note10 bemutatása után nem sokkal, a legtöbb Galaxy tulajdonos számára elérhető,*  exkluzív Glow skin bejelentésével ünnepli a Fortnite fejlesztőjével, az Epic Games-szel folytatott együttműködését. Az új játékbéli kinézetet a Galaxy Note10 egyedi Fénylő Prizma árnyalata ihlette, amely a visszaverődő fény csillogását idézi.

Tovább

A magyaroknak a 26 százalék a kritikus határ

2019. október 9. -

A mobiltelefonok mára a társas érintkezés egy új formáját jelentik. A felhasználók nem pusztán telefonálásra és üzenetváltásra alkalmazzák ezeket a készülékeket, számos adatot, dokumentumot, fotót készítenek és tárolnak az okostelefonokon. A Samsung kutatásából kiderült, hogy a mai mobilok a felhasználók meghosszabbított kezeként és gondolataként is funkcionálnak, éppen ezért az egyéni biztonságérzetben is fontos szerepet játszanak.

Tovább

Nagyon bejött itthon a Samsung Galaxy Note10 sorozat

2019. augusztus 25. -

Az idén 10 éves Samsung Galaxy sorozat legújabb tagjai, Galaxy Note10 sorozat magasabb eladási számokkal zárta az előrendelési időszakot Magyarországon, mint elődje, a Galaxy Note9 2018-ban. A gyártó legújabb csúcskészülékei augusztus 23-tól érhetők el a boltokban.

Tovább

Díjazták a Samsung Galaxy Note10+ 5G kameráit

2019. augusztus 14. -

A Samsung bejelentette, hogy az új Galaxy Note10+ 5G* okostelefon első helyezést ért el a DxOMark előlapi és hátlapi kamerákat értékelő rangsorában, valamint a videós teljesítményére is az eddigi legmagasabb pontszámot kapta. 

Tovább